Internationaal

Onze cliënten vertellen ons dat we hen in staat stellen om meer te bereiken, ongeacht waar ze hun activiteiten uitoefenen. Hoe maken we dit mogelijk?

Dagelijks behandelen wij een breed gamma aan internationale transacties, procesvoering, arbitrage en vennootschapsrechtelijke aangelegenheden. Onze advocaten worden geprezen voor hun internationale aanpak bij het uitvoeren hun dagelijks bezigheden en voor hun bijdrage aan de succesvolle prestaties van hun cliënten in hun grensoverschrijdende aangelegenheden..
In de wereld van vandaag weten we allemaal dat louter lokale transacties of geschillen steeds zeldzamer worden. Dit betekent dat veel transacties die we begeleiden en veel geschillen die we oplossen betrekking hebben op ondernemingen uit verschillende landen. Dit kan betekenen dat we Belgische of Europese ondernemingen die zaken doen in het buitenland vertegenwoordigen, alsook buitenlandse ondernemingen die zaken doen in België of elders in Europa.

Onze advocaten begeleiden reeds tientallen jaren ondernemingen van verschillende nationaliteiten om op succesvolle wijze grensoverschrijdende zaken te doen, waardoor we een zeer diepgaand inzicht gekregen hebben in de verschillende (zaken)culturen, de verschillende manieren van zakendoen en de juridische aanpak die mensen uit verschillende landen meebrengen aan de onderhandelingstafel. Wij trachten onze cliënten wegwijs te maken in deze wereld van juridische verschillen en hier comparatieve voordelen uit te halen zodat transacties gesloten kunnen worden.

Wij hebben een specifieke ervaring bij het begeleiden van ondernemingen die zaken doen binnen Europa en tussen continentaal Europa en de Verenigde Staten, Azië en het Verenigd Koninkrijk. Onze advocaten zijn vennoot geweest bij de belangrijkste Anglo-Amerikaanse en Belgische advocatenkantoren, en hebben een diepgaande ervaring opgebouwd in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en andere Europese landen.

Onze advocaten hebben zaken behartigd uiteenlopend van erg grote internationale transacties ondernomen door Belgische ondernemingen, tot internationale acquisities en reorganisaties, grote internationale licentie- en outsourcing transacties voor gekende technologie ondernemingen, octrooi-gevechten voor Amerikaanse of Aziatische technologiegiganten, en grote internationale geschillen en arbitragezaken voor bedrijven en voor staten.

We hebben een wereldwijd netwerk van buitenlandse advocatenkantoren die alom bekend staan als de toonaangevende kantoren in hun respectieve rechtsgebieden. Deze relaties zijn niet-exclusief en staan ons toe een geïntegreerd team van advocaten met de beste expertise en contacten in ieder rechtsgebied samen te stellen op úw maat, dit voor iedere specifieke zaak, waarbij we onze globaal actieve cliënten advies van topkwaliteit verstrekken, waar ze het ook nodig hebben.

We brengen al deze verzamelde deskundigheid samen om ons er van te verzekeren dat u de best mogelijke begeleiding krijgt bij het uitoefenen van uw internationale activiteiten.